1476 (1176) 2021-11-26 - 2021-12-02

Gdyński restaurator Kreatorem Roku 2021

We wtorek, 16 listopada, po naradach jury oraz po przeliczeniu głosów uczestników konferencji Made For Restaurant – Creators, poznaliśmy laureatów konkursu o tytuł Top Restauratora – Kreatora Roku 2021. Za ciężką pracę, wytrwałość, kreatywność i inspirowanie branży gastronomicznej wyróżniono czworo przedsiębiorców.



Najlepszym Kreatorem Roku 2021 został znany gdynianom restaurator Mariusz Zawadzki – właściciel takich lokali jak: Mondo di Vinegre, Vinegre, Tapas De Rucola i Officyna Vinegre.

Pozostali laureaci: Paweł Zyner z restauracji Anatewka w Łodzi, Daniel Pawełek z Ferment Group w Warszawie (restauracje: Koneser Grill, Kieliszki na Próżnej, Rozbrat 20, Le Braci Cucina oraz Butchery & Wine), Ewa Voelkel-Krokowicz z restauracji Concordia Taste w Poznaniu.

Gratulujemy.

ikona