We wtorek, 16 listopada, po naradach jury oraz po przeliczeniu głosów uczestników konferencji Made For Restaurant – Creators, poznaliśmy laureatów konkursu o tytuł Top Restauratora – Kreatora Roku 2021. Za ciężką pracę, wytrwałość, kreatywność i inspirowanie branży gastronomicznej wyróżniono czworo przedsiębiorców. Najlepszym Kreatorem Roku 2021 został znany gdynianom restaurator Mariusz Zawadzki – właściciel takich lokali jak: Mondo di Vinegre, Vinegre, Tapas De Rucola i Officyna Vinegre.Pozostali laureaci: Paweł Zyner z restauracji Anatewka w Łodzi, Daniel Pawełek z Ferment Group w Warszawie (restauracje: Koneser Grill, Kieliszki na Próżnej, Rozbrat 20, Le Braci Cucina oraz Butchery & Wine), Ewa Voelkel-Krokowicz z restauracji Concordia Taste w Poznaniu.Gratulujemy. Opublikowano: 25.11.2021 12:23 Autor: Weronika Rozbicka (w.rozbicka@gdynia.pl)