W najbliższą sobotę, 12 kwietnia br. zapraszamy Państwa do Miejskich Hal Targowych w Gdyni (ul. Wójta Radtkego 36) na konferencję prasową prezentującą nowe narzędzia promocji tego „brzucha miasta" i na pokaz mistrzowskiego gotowania Live Cooking, oczywiście ze świeżutkich produktów ze stoisk MHT.W programie:godz. 10:55 - zbiórka przed wejściem głównym do Hali Łukowej;godz. 11:00 - prezentacja logo i nowej strony internetowej Miejskich Hal Targowych w Gdyni, zapowiedź konkursu promującego hale targowe oraz krótkie omówienie koncepcji kreatywnej marketingu hal;godz. 11:20 - krótki spacer po halach połączony z zabawą - mini konkursem z nagrodą specjalną;godz. 11:30 - poczęstunek, ze świeżych produktów stoisk hal targowych.W trakcie spotkania będzie również możliwość oglądania pokazu mistrzowskiego gotowania Live Cooking (potrawy z Maroka, Algierii i Tunezji) w wykonaniu szefowej restauracji „Malika" Ewy Maliki Szyc Juchnowicz. Wszystkich zainteresowanych dziennikarzy prosimy o wcześniejsze potwierdzenie udziału w konferencji prasowej: e-mail sekretariat@arg.gdynia.pl - do piątku, 11 kwietnia do godz. 14.00. Opublikowano: 09.04.2014 00:00 Autor: Sylwia Szumielewicz - Tobiasz (s.szumielewicz@gdynia.pl)