Restauracje na Szlaku Kulinarnym w Gdyni zapraszają od 29 czerwca do 1 lipca 2012 r. do skosztowania specjalnego letniego menu. Podczas weekendu będzie można zjeść m.in.: carpaccio z czerwonego tuńczyka ze świeżym granatem, pod pierzynką z rukoli, parmezanu i czarnego sezamu, tartę malinową czy kaczą pierś z ravioli oraz sosem marchwiowo-pomarańczowym. Wybrane dania będzie można zamówić w promocyjnej cenie.Na letnie przysmaki zapraszają restauracje: BOOLVAR CLUB, COCO, CYNAMON, HOLLYWOOD DINER, KAPITAN COOK, LA LUNA, LAVENDA CAFE, ŁYSA ŻYRAFA, PETIT PARIS, POD DĘBEM - HOTEL GDYNIA, SZTUCZKA, TRIO.W lokalach biorących udział w akcji będzie można otrzymać naklejki z nazwami restauracji. Każdy, kto zbierze co najmniej trzy z różnych miejsc, ma szansę na wygranie nagrody. Opublikowano: 21.06.2012 00:00 Autor: Małgorzata Omachel - Kwidzińska (m.omachel@gdynia.pl)