Dyrektor Szkoły Podstawowej nr 18 zatrudni w wymiarze ½ etatu od 2 listopada 2016 r. kierownika administracyjno-gospodarczego. Wymagane wykształcenie wyższe kierunkowe oraz 2-letni staż na stanowiskach kierowniczych lub wykształcenie średnie i 6 lat pracy na stanowisku administracyjno-gospodarczym. Dokumenty należy składać w sekretariacie szkoły (ul. Krasickiego 28) do 21.10.2016 r. Informacje szczegółowe pod nr. tel. 58 620 69 43, 58 66176 55.***Gimnazjum Nr 3zatrudni od 2 listopada 2016 r. ratownika wodnego na 1/2 etatu.Wymagana dyspozycyjność w godzinach popołudniowych (od godz. 14.00) oraz w soboty i niedziele. Więcej informacji pod nr. tel. 58 667 01 25 w godz. 7.30 - 15.00 od poniedziałku do piątku.***Dyrekcja Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego nr 2zatrudni nauczycieli: matematyki, fizyki, przedmiotów fryzjerskich teoretycznych i praktycznych oraz przedmiotów teoretycznych w zawodzie złotnik-jubiler.Informacji udziela sekretariat CKZiU nr 2 (ul. Płk. Dąbka 207) pod nr tel.: 58 622 26 24, 58 622 08 22.***Dyrektor Gimnazjum nr 4 nawiąże współpracę ze specjalistą ds. BHP oraz zatrudni nauczyciela historii i wiedzy o społeczeństwie na nauczanie indywidualne. CV należy przesyłać na adres e-mail szkoły: sekretariat@gimnazjum4.eu lub składać w sekretariacie (ul. Okrzei 6) do 5 października 2016 r.***Dyrektor Gimnazjum nr 11zatrudni od 15.10.2016 r. konserwatora w pełnym wymiarze czasu pracy (na zastępstwo). Zgłoszenia i informacje u kierownika administracyjnego oraz w sekretariacie (ul. Słowackiego 53)w godz. 7.30-14.30, tel. 58 621 72 24.***Przedszkole nr 42 pod Modrzewiemwynajmie lokal użytkowy zlokalizowany w budynku Przedszkola nr 42 (ul. Płk Dąbka 199A) o powierzchni 30,27 m2 z przeznaczeniem na działalność gospodarczą. Lokal znajduje się na I piętrze, ma osobne wejście, posiada łazienkę oraz kuchnię. Szczegóły pod tel. 510 082 334 w dni powszednie w godz. 8.00-16.00.***Dyrektor ZSS nr 17zatrudni pomoc kuchenną do pracy w stołówce szkolnej (ul. Witomińska 25-27). Praca 5 dni w tygodniu, pełen etat w oparciu o umowę o pracę. Oczekiwane wykształcenie zawodowe gastronomiczne oraz aktualna książeczka zdrowia. Kontakt tel. 58 620 72 25. Opublikowano: 29.09.2016 00:00 Autor: Karolina Szypelt (k.szypelt@gdynia.pl)