1280 (1080) 2017-06-02 - 2017-06-08

Kulinarny Rekord Polski

4 czerwca przed muszlą koncertową przy pl. Grunwaldzkim odbędzie się wielkie gotowanie i smakowanie wielkiej porcji zupy owocowej – pół tony potrawy w jednym garnku.
W gotowanie włączą się kucharze z gdyńskich szkół i przedszkoli. Gotowanie zacznie o godz. 4.00, a dodawanie specyfików ok. godz. 10.00. Start wydarzenia o godz. 13.00. Degustacja od godz. 15.00. Równocześnie zostanie przeprowadzona akcja charytatywna dla Mariusza, który walczy z nowotworem.
Patronat nad wydarzeniem objął Prezydent Gdyni Wojciech Szczurek.

  • ikonaOpublikowano: 01.06.2017 14:54
  • ikona

    Autor: Karolina Szypelt (k.szypelt@gdynia.pl)

  • ikonaZmodyfikowano: 01.06.2017 15:01
  • ikonaZmodyfikował: Karolina Szypelt
ikona